Lina Rafn på badehotel med bandet: ‘Lufter’ brysterne

06/07/2023 10:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Lina Rafn har tidligere vist hud på sociale medier, og hun har netop bekræftet det igen.

Mest læste i dag

Forsangeren i popduoen er primært kendt for sine live-præstationer. Ikke desto mindre vælger hun nu at afsløre sine bryster. Dette afslører hun i et opslag på det populære sociale medie Instagram.

Den nu 46-årige sanger, sangskriver og producer har stået bag flere store hits sammen med Paw Lagermann. Sammen har popduoen Infernal vundet to danske Grammy-priser og solgt omkring 1,7 millioner album og singler på verdensplan. Derudover har de modtaget adskillige andre priser og fungeret som dommere i det populære sangprogram 'X-Factor'.

Uden tvivl er det hendes sangmæssige præstationer, der har tiltrukket mest opmærksomhed, men de fleste af hendes over 81.000 følgere ved også, at hun ikke er bleg for at vise lidt hud fra tid til anden. Dette sker ofte i form af billeder iført utraditionelle outfits under hendes optrædener.

For at finde et billede, hvor hun forkæler sine følgere lidt mere end hun normalt gør, skal man dog ikke lede langt tilbage. På Bandholm badehotel viser hun nemlig sine bryster i fire billeder, som i skrivende stund har opnået næsten 2.000 likes.

Se billederne her