Karsten Ree taler ud efter vanskelig beslutning: Orker ikke mere

23/10/2023 11:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Nu taler forretningsmanden ud i kølvandet på den svære beslutning.

Mest læste i dag

Det kom som en overraskelse for alle, da det blev offentliggjort i august, at den velhavende Karsten Ree var blevet diagnosticeret med demens. Især hans kone Janni og resten af familien blev dybt berørt af den hårde virkelighed. Kort tid efter søgte de også stilhed fra offentligheden og medierne for at kunne håndtere lægens tragiske besked.

Men for nylig trådte Karsten Ree selv frem og delte åbent om sin kamp med demens. Nu skjuler forretningsmanden ikke længere, at hans tid i hans palæ i Vedbæk nærmer sig sin afslutning.

Han beskriver det som mere end blot farvel til en bolig; det er også en erkendelse af livets forgængelighed:

"Det er en erkendelse af, at jeg ikke er 50 år længere. På et tidspunkt bliver sådanne ting for store, og man begynder at tænke, 'jeg kan ikke længere håndtere dette,'" udtaler Karsten Ree ærligt til SE og HØR.

Han mener, at det er tid til at sænke tempoet og fokusere på det vigtigste i livet:

"Vi er kun to mennesker."

Karsten Ree, der engang solgte Den Blå Avis for 2,1 milliarder kroner, har allerede begyndt at planlægge sin og hans kones fremtid. De har allerede sikret sig et sted at flytte hen, når en køber træder frem. Parret vil nemlig pakke sammen og flytte ind i en lejlighed i Hellerup med havudsigt, som Karsten Ree købte sidste år for 29 millioner kroner.