Jim Lyngvild afslører stridighed i familien: De har slået hånden af mig

13/01/2021 15:05

|

Lukas Jepsen

Foto: Jim Lyngvil/Instagram

Mest læste i dag

Jim Lyngvild har i et interview med SE og HØR afsløret at hans mors side af familien ikke vil have noget med ham at gøre, efter hans bog ”Møgunge” udkom.

Der foregår nok skænderier og konflikter i de fleste familier, men det er forhåbentligt de færreste der har oplevet i det i den grad Jim Lyngvild har.

Han har ikke selv haft ønske eller behov for at dele det med resten af verden, men efter han opdagede at det kun var ham selv og hans mor der ikke var inviteret til familiens store sommerfest, fik han nok.

”Min storesøster Dorthe spurgte mig den anden dag, om jeg var inviteret til sommerfesten. Alle mine søskende var inviteret undtagen mig. Min mor og jeg er de eneste i hele familien, der ikke er inviteret,” – Siger han til SE og HØR

Ifølge Jim Lyngvild selv stammer kløften i familien fra da han udgav sin bog ”Møgunge” hvori han skildrer forholdet til sin mormor, der ikke kunne lide ham. Han forstår dog ikke hvorfor det fylder så meget i resten af familien.

”Det undrer mig, at min virkelighed er så altoverskyggende for dem, at de ikke vil snakke med mig. Fordi jeg mener, at min mormor ikke var et kærligt menneske overfor mig, vil de ikke have kontakt til mig,”

Selvom han er træt af, og uforstående overfor familiens beslutning, er det ikke noget der går Jim Lyngvild synderligt meget på.

”Det rører mig ikke så meget. Jeg bliver ikke ked af det. Men jeg er forundret over mennesker, og hvordan de opfører sig over for hinanden. Jeg savner ikke at være sammen med mennesker, der ikke kan respektere, hvem jeg er,” – Siger han afsluttende.