Hollywood-par i dyb sorg

01/10/2020 07:51

|

Redaktionen

Mest læste i dag

Den triste og forfærdelige hændelse har efterladt parret i sorg og chok.

“Vi er chokerede og i den slags dybe smerter, du kun hører om, den slags smerte, vi aldrig har følt før.”

Sådan skriver Hollywood-stjernen Chrissy Teigen, der er gift med sangeren John Legend, i sit seneste opslag på Instagram.

Det kendte Hollywood-par har mistet deres ufødte barn, og i opslaget deler hun den triste nyhed.

  Det kendte Hollywood-par Chrissy Teigen og John Legend har mistet deres ufødte barn. Her er de fotograferet til galla-event i 2019. Foto: Shutterstock.com

“Vi blev aldrig i stand til at stoppe blødningerne og give vores baby, hvad han havde brug for på trods af pose efter pose med blodtransfusioner. Det var bare ikke nok,” skriver 34-årige Chrissy teigen.

Havde fundet et navn

Parret har været gift siden 2013 og sammen har de børnene Luna på fire år og Miles på to år. 

I opslaget deler hun også med sine mange følgere, hvordan parret tidligere ikke har navngivet deres børn, før de var kommet til verden, men med det 3. barn var det anderledes.

“Af en eller anden grund begyndte vi at kalde denne lille fyr i min mave Jack. Så han vil altid være Jack for os. Jack kæmpede så hårdt for at være en del af vores lille familie, og det vil han være for evigt,” skriver hun rørende i opslaget og afslutter det sådan her:

“Vi er så taknemmelige for det liv, vi har, for vores vidunderlige babyer Luna og Miles, for alle de fantastiske ting, vi har været i stand til at opleve. Men hver dag kan ikke være fuld af solskin. På denne mørkeste dag sørger vi, vi græder. Men vi vil kramme og elske hinanden endnu mere, og vi kommer igennem det.”