Geggo og Cengiz med trist nyhed

23/03/2023 09:40

|

Thea Andersen

Foto: TV3

Mest læste i dag

'Familien fra Bryggen'-parret kommer nu med en trist nyhed.

I 2021 meddelte Linse Kessler og resten af familien fra 'Familien fra Bryggen', at optagelserne til deres populære tv-program ville blive sat på pause på ubestemt tid.

Ifølge Linse Kessler var der dog ingen grund til bekymring, for overfor Ekstra Bladet afslørede hun, at familien ville vende tilbage til skærmen igen, og dette løfte holdt de.

Men nu ser det ud til, at det sidste afsnit af programmet måske allerede er blevet sendt.

Kendisparret Geggo og Cengiz fra 'Familien fra Bryggen' har travlt med mange projekter, herunder husrenovering og uddannelse for Geggos vedkommende.

Disse projekter bliver dog ikke filmet til 'Familien fra Bryggen', da parret i deres podcast har afsløret, at der ikke bliver mere 'Familien fra Bryggen' i den nærmeste fremtid.

Det skriver BILLED-BLADET.

– Det har været fedt at lave 'Bryggen', men jeg føler også, jeg kan mærke, at for mig er 'Bryggen' ved at være et overstået kapitel, afslører Stephanie i podcasten "Geggo & Cengiz – Helt ærligt".

I podcasten kunne Cengiz dog afsløre, at han og Geggo stadig bliver filmet til et nyt tv-program, hvor de vil være i fokus.

Selvom han desværre ikke kan dele detaljer om, hvad programmet handler om, føler han og Geggo sig forpligtet til at informere deres fans om, at selvom der ikke kommer mere 'Bryggen', så har de noget andet spændende på vej.