'Forsidefruen' Amalie Szigethy trækker stikket

08/05/2023 18:49

|

Thea Andersen

Foto: NENT Group
Amalie Szigethy stopper.

Mest læste i dag

Lige siden Amalie Szigethy deltog i tv-programmet Paradise Hotel, har hun været et kendt ansigt i Danmark.

Hun har været nærmest uundgåelig på tv og sociale medier. Men nu vil hun trække sig tilbage fra de sociale medier for at fokusere på sin familie og andre ting.

Det fortæller Amalie Szigethy selv i et opslag på Instagram ifølge Hollywood.

- Kære alle Instagram følgere. Jeg har valgt for alle første gang at trække mig her på sociale medier. Det skal siges at der ingen bestemt grund er, blot med eneste tanke på at have mit fokus et andet sted og være tæt på min familie, lyder det fra Amalie, der fortsætter:

- Det betyder også at jeg kommer stærkere tilbage og at jeg faktisk lidt glæder mig. Jeg elsker at være på sociale medier men jeg elsker også mit liv som I ikke ser og der bliver mit fokus lige nu. Tak fordi I læste med.

Efter hendes succes i “Paradise Hotel” deltog Amalie i “Divaer i Junglen” i 2011, hvor hun sammen med andre kendte danske kvinder skulle overleve i junglen og deltage i forskellige udfordringer.

Dette program øgede yderligere hendes popularitet og skabte grundlaget for hendes egen tv-serie “Amalies Verden”, der fulgte hendes liv og hverdag. “Amalies Verden” blev sendt i tre sæsoner fra 2011 til 2014.

Foruden de nævnte programmer, var Amalie også fast inventar i det populære format ‘Forsidefruer’ på TV3.