Flagermus bider sangerinde på scenen under koncert: Se hendes reaktion

18/06/2024 15:16

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Jack Fordyce / Shutterstock.com
Sangerinden blev bidt af en flagermus under koncert.

Mest læste i dag

I 1982 chokerede Ozzy Osbourne verden, da han på scenen bed hovedet af en flagermus. Nu, næsten 40 år senere, ser det ud til, at flagermusene er ude efter hævn.

I sidste uge blev Hollywood-stjernen Taylor Momsen, kendt fra 'Gossip Girl', bidt af en flagermus under en koncert i Spanien.

Det rapporterer B.T.

Taylor Momsen, som mange husker som den rebelske Jenny Humphrey, har siden sin tid i tv-serien skiftet karriere og er nu forsanger i rockbandet 'The Pretty Reckless'. Bandet er i øjeblikket på turné i Europa som opvarmning for de legendariske AC/DC.

Under en af disse koncerter valgte en flagermus at stjæle rampelyset. En video, som Momsen selv delte på Instagram, viser det utrolige øjeblik, hvor flagermusen bider sig fast i hendes lår midt under optrædenen.

Men i stedet for at gå i panik, håndterede Momsen situationen med imponerende ro og professionalisme.

I videoen kan man se Momsen stå på scenen, mens hun køligt beder sine scenefolk om hjælp. "Hvilket rock'n'roll-øjeblik," skrev hun senere i et Instagram-opslag.

Med hjælp fra sit team fløj flagermusen til sidst væk igen, og koncerten fortsatte uden yderligere afbrydelser.

Det er sjældent, at en musiker kan prale af at være blevet bidt af en flagermus på scenen og fortsætte sin optræden med sådan en kølighed.

Hændelsen er siden blevet viral, og fans verden over hylder Momsen for hendes imponerende reaktion. Med dette "rock'n'roll-øjeblik" har hun ikke kun cementeret sin status som en ægte rockstjerne, men også skabt en historie, der vil blive husket i mange år fremover.