Efter adskillige år er det slut: Janni og Karsten Ree har taget en stor beslutning

02/10/2023 05:55

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix
Parret er stadig ikke sikre på, hvad næste skridt skal være.

Mest læste i dag

Det er velkendt, at Karsten Ree for nylig blev diagnosticeret med demens.

Sammen med den naturlige aldring spiller diagnosen en afgørende rolle i den store beslutning, som han og hans kone, Janni Ree, har taget. Dette er blevet rapporteret af B.T. efter en samtale med Janni Ree.

Karsten Ree har boet i sin imponerende villa på Strandvejen i Vedbæk i hele 70 år, men det ser ud til, at denne epoke kan nærme sig sin afslutning, da villaen nu er blevet sat til salg.

Selvom villaen nu er tilgængelig på markedet, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at parret skynder sig at forlade stedet. Janni Ree forklarer: "Vi har ikke travlt med at flytte, det handler om at se, om der er interesserede købere, der er villige til at investere i det."

Prisen på huset er ikke blevet afsløret af Janni Ree til medierne, men det antydes, at det vil kræve en betydelig økonomisk indsats at erhverve ejendommen. Prisen vil kun blive oplyst til potentielle købere, der viser ægte interesse.

Drømmer om noget mindre

Parret har besluttet at søge efter en mindre bolig i stedet for den imponerende villa, da det giver bedre mening i lyset af Karsten Rees diagnose. Janni Ree forklarer: "Det er bare mere praktisk. Især når vi skal have professionel hjælp til at håndtere Karstens sygdom. Det nuværende hus er simpelthen for stort til kun to personer og to hunde."

Janni Ree håber, at de kan ende med at bo i den lejlighed i Hellerup, som de allerede ejer, da det også ville bringe dem tættere på byens centrum. Men intet er endnu besluttet.

Villaen, der bærer navnet "Vedbæklund," er imponerende med sine 527 kvadratmeter og er beliggende på en enorm grund på 6.267 kvadratmeter. Ejendommen inkluderer også en bådebro, en badebro og privat adgang til stranden.