Thom og Lisa kunne ikke udholde den irriterende scene ved hotellets swimmingpool: "Vi skulle vente til kl. 15.30 for at se dem ankomme"

05/04/2024 12:08

|

Nicolai Busekist

Det er en endeløs saga, som to feriegæster nu er kommet med et temmelig originalt svar på.

Mest læste i dag

Det er en scene, der gentager sig igen og igen. En situation, alle turister oplever mindst én gang på deres hotel med swimmingpool. Her er der naturligvis tale om reservation af liggestole for at sikre den bedste plads omkring vandet.

Videoer, der viser hysteriet, som hersker, så snart adgangen til hotellets swimmingpools åbnes, florerer også på sociale medier. Det skriver det sociale medie Sudinfo.

For Thom og Lisa, der var på ferie på Grand Barong Resort i Bali, var problemet en smule anderledes. Uden overraskelse kunne de se, at australske turister ikke fik de bedste pladser omkring poolen, som var 'reserveret' fra kl. 6.30 om morgenen.

Men to liggestole fangede særligt deres opmærksomhed. For fra kl. 6.30 til kl. 14.00 forblev disse uoptagede, selvom de faktisk var blevet reserveret med håndklædet om morgenen.

"Efter mere end 7 timer sagde vi til poolpersonalet, at vi flyttede håndklæderne, fordi ingen havde brugt dem siden morgenen," fortæller parret.

"Vi måtte vente indtil kl. 15.30 før folkene ankom og indså, at deres pladser var forsvundet."

Thom og Lisa, som ikke gav efter for de to andre turister, der ville have deres pladser, har fået ros på nettet. Dette indbragte dem nemlig en masse komplimenter.

"Bevis på, at ikke alle helte bærer kappe," lød det blandt andet fra en bruger.

Dette er et punkt, hvor der er stor forskel på folk. Mange mener, at det er helt fint at reservere liggestole. Andre mener, at man skal lade være med at gøre det. Derfor er det noget, som der fortsat vil være debat om i fremtiden.