<strong>Legemåtter i tre forskellige størrelser til de mindstes leg</strong>

23/12/2022 08:38

|

senestdk

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Når dit barn når i kravlealderen, hvor baby endnu ikke kan gå, men elsker at kravle og tumle på gulvet, kan det være hårdt for både voksnes og børns kroppe at mosle rundt på gulvets hårde overflade. På grund af dette er der også udviklet knæbeskyttere til de tumlende babyer, men dette er alligevel også stadig hårdt for hænder, lægge og fødder. Her kan du med fordel kigge på vores store udvalg af legemåtter. De findes i forskellige former, farver og størrelser og er ideelle til baby, når der skal leges, kravles, tumles og laves babygymnastik. Her er der plads til leg. 

Her nedenfor gennemgår vi de forskellige legemåtter, så du kan få et oplyst grundlag at vælge dem ud fra. 

Plads til leg 

Vi forhandler de følgende størrelser af legemåttter: 

Runde legemåtter - 138 cm. i diameter

Medium legemåtter - 185 cm. gange 125 cm. 

Store legemåtter - 2,10 cm. gange 140 cm. 

Vælg den størrelse, som passer ind i jeres hjem og til jeres legebehov. Har I flere børn i tumlealderen kan en stor størrelse legemåtte være ideel, ligesom et mindre legeværelse vil have gavn af den runde og lidt mindre legemåtte. Størrelsen kan også afhænge af, hvor gammel baby er. Kan baby kun ligge på ryggen og maven, er den lille runde legemåtte fin, mens når de bliver lidt ældre, får de brug for mere plads at kravle og tumle på, og her vil den store legemåtte være god. 

Skønne farver og mønstre

Alle legemåtterne findes i skønne farver og mønstre, som endda er mulige at få tilsendt vareprøver af, så du kan bestemme dig i ro og mag derhjemme. Her kan du lægge vareprøven på gulvet og se, hvordan farven og mønstret passer ind i jeres boligstil og smag. Legemåtterne har fine mønstre som bølger, blomster, prikker og planter og har sarte fine farver perfekt til babys syn og sanser. Vælg her lige den legemåtte, som du ved, at din baby vil elske at tumle rundt på. 

Vendbare måtter

Alle legemåtterne er vendbare og har et forskelligt mønster på hver side. Når legemåtten er blevet leget godt til, kan den blot vendes om, og vupti, så har man en ny måtte. Dette er også dejligt, når man ønsker at skifte look i sit rum. Så behøver man blot at vende legemåtten om. Mønstret og farverne på legemåtten kan også indgå i legen med baby, hvor I peger, kravler hen til og sætter jer ned på et bestemt punkt i legemåttens mønster.