Ung kvinde raser mod fitnesscenter: Jeg blev bortvist af 'absurd' grund

18/10/2023 15:56

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En ung kvinde er rasende på et fitnesscenter, som smed hende ud af en 'absurd' grund.

Mest læste i dag

Kenzie Greaves følte, at hun blev udvist fra et fitnesscenter af en tilsyneladende absurde årsag. Som følge heraf valgte hun at dele sin oplevelse på TikTok, hvilket har skabt en del debat.

Den unge kvinde hævder, at hun blev smidt ud af Goodlife Health Clubs i Bundall på en onsdag. Årsagen til hendes bortvisning var, at hun ikke bar sko.

Umiddelbart efter at have forladt stedet, lavede hun en video for at ventilere sin frustration. Hun forklarede, at hun havde en brækket tå og derfor ikke kunne have sko på. Imidlertid er der delte meninger om hendes situation, som New York Post rapporterer.

Mange fitnesscentre har en regel, der kræver, at medlemmer altid skal have sko på, primært af sikkerhedsmæssige årsager, da man kunne risikere skader ved f.eks. vægttab.

Foto: TikTok

Kenzie argumenterer dog, at hendes situation burde undtages fra denne regel på grund af hendes skade. Hun kritiserer også reglen som "dum," idet hun mener, at det burde være op til den enkelte at tage beslutningen om at have sko på eller ej.

"Ideen om at udskamme dem virker temmelig latterlig, for at være ærlig," udtalte hun i sin video. "Min tå er brækket, og min tånegl er næsten faldet af. Jeg skal have en operation for at få den fjernet, så jeg kan ikke bære sko. Selv at have sokker på er smertefuldt."

Hun forklarer, at hun kun bar sokker og flip-flops, fordi hun ikke kunne have sko på. Selvom hun havde flip-flops på, når hun gik rundt, tog hun dem af, når hun trænede, fordi de var "akavede at træne i."

Hun hævder, at en medarbejder bad hende om at forlade stedet, og da hun forklarede, at hendes tå var årsagen til manglen på sko, nægtede medarbejderen stadig at lade hende blive.

"Hvis jeg er så uheldig at tabe en vægt på min fod, er det mit eget ansvar. Derfor vil jeg nok opsige mit medlemskab der, fordi det virker dumt."

Det er en del af fitnesscenterets betingelser, at alle skal bære sko. Det fremgår tydeligt på deres hjemmeside, og derfor har flere brugere på TikTok skrevet, at det er Kenzies egen fejl.

"Du kan blive et juridisk problem. Det er ikke så dybt. Alle fitnesscentre har denne regel," skrev en bruger.

"Du kan ikke gå rundt i nogen form for forretning uden fodtøj på," skrev en anden.

"Jeg er også medlem i Goodlife, og de fortæller bogstaveligt talt om det, når du melder dig ind. Og det står i papirerne," tilføjede en anden.

Foto: TikTok

Ikke desto mindre har Kenzie også modtaget støtte fra en betydelig gruppe. Flere af hendes tilhængere har endda påpeget, at der findes mange fitnesscentre, der tillader træning uden sko, da det anses for at være fordelagtigt for visse øvelser.

"Mit eget træningscenter opfordrer faktisk til at træne uden sko! Det giver bedre resultater ved vægtløftning," bemærkede en bruger.

"Uanset om du bærer sko eller er barfodet, vil resultatet være det samme, hvis du taber en vægt på din fod, medmindre du har sikkerhedssko på," tilføjede en anden.

"Dem, der hævder, at alle fitnesscentre har den samme regel, tager fejl. Det er uretfærdigt!" lød det fra en tredje.

Kenzie har efterfølgende opdateret situationen og meddelt, at hun har besluttet at melde sig ind i et alternativt fitnesscenter. Dette meddelte hun via en opdatering på Instagram.