Twitch-streamer udelukket: 'Tilfredsstillede' sig selv på live-video foran 5.000 seere

21/10/2023 12:03

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Omkring 5.000 seere på streamingsiden Twitch fik sig forleden noget af en oplevelse.

Mest læste i dag

En streamer på platformen Twitch, hvor folk normalt kan observere videospil og lignende aktiviteter, er angiveligt blevet udelukket fra platformen. Årsagen til dette er, at hun udførte uanstændige handlinger under en live transmission.

Dette er rapporteret af Unilad.

Den unge kvindelige streamer var i en nøgen tilstand foran cirka 5.000 seere og udførte uanstændige handlinger foran kameraet.

Desuden blev videooptagelsen gemt og senere delt på forskellige platforme, herunder YouTube.

Foto: Twitch

Informationen stammer fra et opslag, der blev delt på Twitter af brugeren @katlienteee. Hun skrev: "Lige da jeg troede, at jeg havde set alt...

Streameren @aielieen1 gik live på Twitch og udførte uanstændige handlinger i nøgen tilstand foran 5.000 seere, hvilket førte til hendes udelukkelse fra Twitch."

Foto: Twitch

Nøgenhed er strengt forbudt på Twitch, da platformen har et publikum, der inkluderer mange børn og unge.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang, at sådanne hændelser har fundet sted. Det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvor længe streamerens udelukkelse vil vare, men indikationer tyder på, at det ikke vil være en langvarig sanktion.

For nylig begik en anden streamer, kendt som @Kimmikka, noget lignende og blev kun udelukket i en uge. Mange vil sandsynligvis argumentere for, at hendes optræden var endnu mere skandaløs end @aielieen1's, da @Kimmikka havde seksuelle aktiviteter under en live udsendelse for et stort publikum.