Mange danskere har undret sig: Nu svarer Janni Ree langt om længe

20/10/2023 07:44

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Nu giver Janni Ree langt om længe svar.

Mest læste i dag

Programmet 'Forsidefruer', der blev inspireret af TV3's Real Housewives, har i løbet af sine 11 sæsoner underholdt danskerne og kastet et unikt blik på fruernes glamourøse liv. Disse sæsoner var fyldt med intense dramaer, konflikter, følelsesladede øjeblikke og glæde.

Tilhængere af serien har i flere år fulgt de forskellige kendte danske kvinders liv, men sidste år kom en overraskende meddelelse fra forsidefruerne - de trængte til en pause fra al det drama. Nu, efter en betydelig pause, er det imidlertid indlysende, at flere af dem er parate til at tage hul på en ny sæson, og alt peger på, at TV3 også er med på idéen.

Dette er blevet bekræftet af Her&Nu. Under premieren på årets Wallmans-show delte Jackie Navarro, en af forsidefruerne, sin begejstring for, at der måske er en ny sæson på trapperne. Hendes tidligere kollega, Janni Ree, bekræftede også dette under premieren på 'Jersey Boys' onsdag aften og udtalte til Her&Nu:

"Det er muligt. Jeg er i hvert fald i dialog, så må vi se, om det vender tilbage. Det er meget spændende."

Samtidig gjorde den 53-årige realitydeltager det klart, at hun personligt gerne vil være med i endnu en omgang 'Forsidefruer'.

Forsidefruer

Den første sæson af 'Forsidefruer' blev sendt i 2017 og gav seerne mulighed for at følge livet for prominente kvinder som realitystjernen Amalie Szigethy, modellen Sarah Louise Christiansen, springrytteren Tina Lund, modellen Gunnvør Dalsgaard og realitystjernen Janni Ree.

I løbet af tiden forlod Sarah Louise Christiansen programmet efter fjerde sæson, og siden anden sæson er modellen Jackie Navarro blevet en fast bestanddel af holdet, mens modellen Karina von d'Ahé overtog Sarah Louises plads efter fjerde sæson.

Det er stadig uklart, hvilke af forsidefruerne (udover Janni Ree og Jackie Navarro) der er villige til at deltage i endnu en sæson, og om der eventuelt kommer nye tilskud til holdet.