Sophie fangede et skønt øjeblik med sin datter på ferie: Da fotografen ser billedet, opdager hun noget livsfarligt

07/10/2023 18:59

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Sophie Findley
En fotograf opdagede en detalje på billedet, der straks fik familien til at søge hjælp.

Mest læste i dag

"Sig 'appelsin'!"

Da Sophie Findley var på ferie med sin syv måneder gamle datter, Presley, på den sydlige del af ferieøen Tenerife i Arona i januar 2017, var der sandsynligvis et lignende udtryk, der kom fra fotografens mund. Ferien tog imidlertid en uventet drejning, som den britiske mor senere delte på Facebook.

"Under vores ferie tog en fotograf billeder af Presley og rådede os til at få hende tjekket, da hun havde bemærket en hvid refleks i datterens ene øje," skrev Sophie Findley på Facebook.

Fotografens opmærksomhed viste sig at være en afgørende redning, da en farlig sygdom blev opdaget bag den lille piges ene øje - en kræftsvulst.

Familien var taget til Tenerife, hvor en fotograf tog billeder af familiens syv måneder gamle datter. Foto: Shutterstock

Men fotografen så billedet af de hvide skær i øjnene, hvorefter hun delte sin bekymring med familien. Foto: Sophie Findley

"Vi indledte straks en seks måneder lang kemoterapibehandling, og heldigvis opdagede vi sygdommen i tide. Takket være kemoterapi og laser er Presleys svulst nu ikke længere en trussel," skrev moderen på Facebook.

I dag er datteren cirka to år gammel og er sund og rask. Venner og familiemedlemmer, der tidligere forgæves havde taget turen til Tenerife for at takke fotografen, fik nu en chance for at møde hende igen.

I dag er datteren cirka to år gammel og har det godt igen. På deres ferie i starten af maj måned til Tenerife, fik familien endelig mulighed for at takke fotografen. Foto: Sophie Findley

"Vi tog en spontan rejse til Tenerife og opdagede, at hun (fotografen) arbejdede på det hotel, hvor vi boede. Endelig havde vi muligheden for at sige tak. Tak for at redde vores datters syn og muligvis hendes liv, hvis det ikke var blevet opdaget i tide," skrev moderen og fortsatte:

"Det må nærmest være skæbnen, at de to skulle mødes igen på Presleys første ferie, efter at hun havde afsluttet sin kræftbehandling. Fra vores hjerter, tak," skrev moderen i sin bevægende Facebook-opdatering.