Presset mor til 3 brød sammen i LIDL, da fremmed kom hen til hende

01/01/2024 07:39

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Det var en tur til supermarkedet, som kvinden sent glemmer.

Mest læste i dag

Mens krisen inden for leveomkostninger fortsætter sin hærgen, bliver det stadig mere udfordrende for enkeltpersoner at opretholde deres egen forsørgelse og for forældre at skaffe mad til deres børn.

En bruger på TikTok, kendt som Beth med brugernavnet @boowitchy, delte tidligere i år en rørende historie om en oplevelse, hun havde i et Lidl-supermarked, der efterlod hende grædende.

Beth forklarer: "Jeg kom hjem og græd bogstaveligt talt. Jeg var ude at handle ind i dag, og dette er alt, hvad vi har for en familie på fire i en hel uge.

"Da jeg kom til kassen, opdagede jeg, at jeg ikke havde nok penge, og der var folk, der stirrede på mig. Jeg forsøgte at beslutte, hvad vi havde mest brug for."

I stedet for at skulle fjerne varer fra indkøbskurven eller forlade dem ved kassen, trådte en venlig fremmed til og "betalte det ekstra" for Beths indkøb.

Overraskende bad den velgørende person derefter om at tale med Beth udenfor. Beth reflekterer: "Jeg troede, hun ville råbe af mig eller kalde mig navne. Jeg forventede virkelig, at hun ville være meget hård ved mig."

Dog handlede det ikke om bebrejdelse. I stedet for at kritisere Beth for hendes økonomiske udfordringer, tilbød den fremmede endnu flere penge for at hjælpe hende gennem ugen, ledsaget af opmuntrende ord.

"Hun mindede mig om, at bare fordi jeg kæmper lige nu, betyder det ikke, at jeg er en dårlig mor. Hun fortalte mig, at der er mennesker derude, der har oplevet det samme og kan forstå det. Der er så mange, der har været igennem det samme som mig i dag," husker Beth.