Motorcyklisten ser en dame løbe efter en hest: Hvad han så gør, overrasker alle

27/09/2023 19:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTokFoto: TikTok
En video, der viser en vild hestejagt, har delt sig som en steppebrand på de sociale medier.

Mest læste i dag

På diverse sociale medieplatforme florerer en mangfoldighed af videoer. Det spænder fra kulinariske opskrifter og såkaldte 'lifehacks' til optagelser fra 'dash cams' og underholdende klip med dyr, og det deles ivrigt på platforme som Facebook, Twitter, Instagram og TikTok. Især på sidstnævnte platform har videoer en tendens til at gå viralt.

TikTok er specielt designet med fokus på videoindhold, og for nylig blev en video af en hæsblæsende hestejagt en sensation på mediet.

Den pågældende video har fået næsten 500.000 'likes' på mindre end en uge, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

I videoen ser man verden gennem øjnene på en motorcyklist, der kører langs en vej og pludselig opdager en kvinde, der tilsyneladende forsøger at indhente en løbsk hest.

Det er naturligvis en ulige konkurrence, så motorcyklisten standser øjeblikkeligt på cykelstien og tilbyder sin hjælp.

Kvinden hopper hurtigt op bag på motorcyklen, og så begynder det hektiske kapløb! Hele scenen kan ses i den følgende video:

Videoen afsluttes heldigvis med en lykkelig slutning, hvor det usædvanlige makkerpar efter flere minutters intens jagt endelig får fat på hesten.

"Jeg kunne kysse dig [...]," udtrykker den taknemmelige hestejere og viser tydeligt sin dybtfølte taknemmelighed over motorcyklistens hjælp.