Moren er i chok over, hvad faren gør: Hændelsen fanget af overvågningskameraet

22/08/2023 14:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Et overvågningskamera har fanget en situation, der kunne være endt HELT anderledes.

Mest læste i dag

Nogle gange opstår der uenigheder omkring begivenhedernes forløb, selv når de netop har fundet sted og begge parter var til stede.

I sådanne tilfælde kan det være gavnligt at have en tredjeperson som vidne eller endnu bedre, en optagelse fra et overvågningskamera.

Det var præcis sådan en situation, hvor kvinden i den nedenstående video sikkert var taknemmelig for, at hun havde dette.

Hun, hendes partner og deres fælles barn oplevede noget, som hendes partner nok gerne vil glemme så hurtigt som muligt.

Videoen nedenfor viser, optaget af et overvågningskamera, moderen, faren og barnet, der går mod deres hoveddør.

Faren går forrest med barnet på armen, og mens han træder op på et trin, sker det uheldige.

Faren snubler og er faretruende tæt på at vælte med barnet, og han er tæt på at støde barnets hoved direkte ind i en murstensvæg.

Han formår dog at rette sig op og fortsætter derefter, som om ingenting er sket.

Moderen standser imidlertid op bag dem og er tydeligt chokeret. Hun udtrykker: "Hans hoved... var så tæt på væggen," hvortil faren blot reagerer med at kigge bagud og forblive tavs.

Det er dog tydeligt, at han er påvirket, da han ikke engang formår at indtaste den korrekte kode til hoveddøren, hvilket dog til sidst lykkes.

Efterfølgende går familien ind i huset, og moderen siger: "Jeg glæder mig virkelig til at se optagelsen [red. fra overvågningskameraet]. Hold op..." hvor faren dog afbryder med at sige: "Jeg reddede situationen!"