Mor var iklædt ‘upassende’ tøj til skolens motionsdag: Videoen er nu blevet set tusindvis af gange

09/10/2023 18:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
De andre forældre var bestemt ikke tilfreds med hendes påklædning.

Mest læste i dag

I 1990'erne var det en betydelig tendens blandt kvinder at vise stropperne på deres trusser ved at trække dem op over kanten på deres bukser eller nederdel.

Dette fænomen blev kendt som 'Den Udstillede G-streng Trend', og flere kendte berømtheder, inklusive Hailey Bieber, præsenterede tøjstilarter, hvor trussestropperne var synlige.

Ikke desto mindre blev denne form for påklædning betragtet som for kontroversiel af mange forældre, da en 37-årig kvinde ved navn Nicole dukkede op på skolens motionsdag iført denne stil.

Adskillige forældre fandt Nicoles påklædning stærkt uhensigtsmæssig og i strid med skolemiljøets normer.

Nu har Nicole, der også arbejder som OnlyFans-model, delt en video på TikTok, hvor hun fremviser den påklædning, de øvrige forældre fandt stærkt kontroversiel.

Du kan se videoen i bunden af denne artikel eller ved at klikke her.

Til videoen har Nicole tilføjet en besked, der siger: "Når de andre mødre ikke mener, at din påklædning er passende til motionsdagen."

Ud over den dristige påklædning viser Nicole også sine TikTok-følgere, at trussestropperne er synlige, når man ser hende bagfra.

I videoen spiller en sang med samme budskab som Nicole, da teksten lyder: "Jeg er uimponeret af, hvad folk siger, kæreste; du ved, jeg er her for at blive."

I kommentarfeltet til videoen modtager Nicole betydelig støtte for sin valg af påklædning på skolens motionsdag.

Nicole er en talskvinde for at give folk mulighed for at klæde sig som de ønsker, uanset deres alder.

Du kan se den omtalte video nedenfor: