Michelle blev advaret af kvindelig hotelgæst: Da hun kigger i boblebadet får hun et voldsomt chok

02/09/2023 15:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Det viste sig, at advarslen var værd at lytte til.

Mest læste i dag

En kvinde ved navn Michelle oplevede en ubehagelig overraskelse, da hun og hendes fireårige søn skulle indlogere sig på et hotel.

De var på hotellet for at besøge Michelles svigermor, og deres forventede behagelige ophold blev hurtigt forvandlet til en skuffende oplevelse. Allerede ved ankomsten blev Michelle og hendes fireårige søn advaret af en kvinde om, at der var slanger på hotellet.

Udover advarslen blev de præsenteret for en video, der klart viste, at slangeproblemet ikke blot var en påstand, kvinden kom med.

Det skriver The Mirror.

Denne hændelse fandt sted på Country Inn and Suites by Radisson i Germantown, Maryland.

Da Michelle undersøgte boblebadet, blev hun forfærdet over at opdage tilstedeværelsen af en slange. Desuden havde hun også været vidne til en episode, hvor en slange var trængt ind på et hotelværelse, hvor den 'bogstaveligt talt gled ind under en dør', som Michelle beskrev det.

Personalet informerede Michelle om, at hotellet havde haft problemer med slanger i flere dage, sandsynligvis på grund af vådområderne i nærheden af bygningen.

Michelle fortalte, at hotellet gjorde forsøg på at fjerne slangerne, men at deres indsats langt fra var tilstrækkelig. Hun påpegede, at de blot satte slangerne udenfor døren, hvorefter de snart vendte tilbage.

Som følge af denne uheldige situation besluttede Michelle at forlade hotellet og anmodede om fuld kompensation. Indtil videre har hun kun fået refunderet halvdelen, hvilket svarer til cirka 1.500 kroner.