Mand raser over McDonald’s: Restaurantchef ringer øjeblikkeligt politiet efter at have set hvad manden gør

14/09/2023 10:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En velmenende mands besøg på McDonald's tog en dramatisk drejning, der krævede politiets intervention. Nu er mandens video blevet set af et stort antal mennesker.

Mest læste i dag

Nogle gange møder en velgerning ikke altid den anerkendelse og forståelse, man håber på. Dette blev tydeligt for den amerikanske mand, Yoshi Gallo, da han besluttede at invitere en hjemløs mand til et måltid på den lokale McDonald's i Myrtle Beach, South Carolina, USA.

Selvom Yoshi Gallo forsøgte at udføre en hjertelig og venlig gestus ved at dele et måltid med den hjemløse mand, blev dette ikke vel modtaget af personalet på fastfood-restauranten. Kort tid efter den hjemløse mand havde sat sig, blev politiet tilkaldt, og en kvindelig betjent bad manden om at forlade stedet.

Da den hjemløse mand satte sig ned med sin mad, blev han straks sendt væk af en kvindelig betjent. Foto: Yossi Gallo

Yoshi Gallo blev frustreret over denne reaktion og besluttede at dokumentere hele episoden ved at optage den i restauranten. Han råbte på videoen og udtrykte sin forundring: "Kan I virkelig mene det? Han spurgte mig ikke engang om mad; jeg tog ham med indenfor," fortalte han den rasende McDonald's-kunde på Facebook, hvor han senere delte optagelsen.

McDonald's restaurantchef blev også involveret og bad Yoshi Gallo om at dæmpe sig: "Jeg beder dig om at sænke stemmen; din adfærd er uacceptabel," sagde restaurantchefen på videoen.

Da Yossi Gallo begynder at rase, eskalerer skænderiet. Foto: Yossi Gallo

- Jeg er loven her, lyder det fra den kvindelige betjent, da Yossi Gallo råber op. Foto: Yossi Gallo

Yoshi Gallo forblev dog stærkt utilfreds med, at den hjemløse mand ikke fik lov til at spise, hvilket førte til en advarsel fra politiet: "Jeg er ikke her for at diskutere med dig; jeg repræsenterer loven, og du skal tage dine ting og forlade stedet," fortalte den kvindelige betjent på videoen.

Til sidst forlod Yoshi Gallo restauranten sammen med den hjemløse mand, og udenfor tilbød han at købe mad et andet sted.

Restauranten er siden blevet haglet ned med dårlig anmeldelser på nettet. Foto: Yossi Gallo

Videoen af den højlydte konfrontation mellem kunden, politiet og restauranten blev set over 57 millioner gange og blev delt af 1,2 millioner brugere på Facebook. Mange udtrykte deres misbilligelse af den kvindelige betjents udtalelse om, at hun repræsenterede loven ved at sende den hjemløse mand væk.

Som reaktion på videoen blev restauranten mødt med hård kritik, og flere brugere opfordrede til en boykot af restauranten og gav dårlige anmeldelser på Google som en form for protest. Både det lokale politi og McDonald's forsøgte dog at forsvare deres handlinger.

"Mit mål på min restaurant er altid at give vores kunder en positiv og indbydende oplevelse hver gang, de besøger os. Desværre har personen i denne video gentagne gange opført sig forstyrrende og er blevet bedt om at forlade stedet af både ledelsen og politiet flere gange," udtalte restaurantchef Joel Pellicci til lokale amerikanske medier.