Kvinde glemte dette på badeværelset i halvandet år: En dag modtog hun en besked fra naboen, der var lidt "pinlig."

06/08/2023 20:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde havde i mere end halvandet år badet, uden at have gardiner på badeværelset. Én dag fik hun en 'pinlig' nyhed fra naboen.

Mest læste i dag

En morsom episode har givet TikTok-brugere en god latter, da en kvinde afslørede sig som 'den nøgne nabo'. Hun har åbenbart ufrivilligt underholdt sine naboer på gaden med et gratis show i over halvandet år.

Kvinden, Meg Neil, delte sin historie på TikTok gennem en video. I videoen afslører hun, at hun ikke var klar over, at der havde været sladder om hende i halvandet år.

Hun forklarer, at sladderen opstod, fordi man havde udsyn til hendes badeværelse i halvandet år. Dette betød, at folk kunne se hende uden tøj på i hele perioden, da hun havde undladt at bruge sine persienner. Hun troede, at udsynet til hendes badeværelse var blokeret af et stort træ udenfor hendes vindue, men det viste sig senere, at det kun blokerede udsynet for hende, der kiggede ud.

Dette skriver Daily Star.

I sin video, optaget passende nok på badeværelset, deler hun historien med et smil.

"Jeg har boet i min nuværende lejlighed i omkring halvandet år nu. Jeg kommer ud sådan her hele tiden - i al min herlighed," siger hun muntert.

"Nogle gange mindre end dette, når jeg kommer ud af et brusebad. Jeg er lige blevet informeret om, at man helt sikkert kan se direkte herind. Så jeg har givet mine naboer et gratis show i halvandet år. Jeg er den nøgne nabo," tilføjer hun.

Meg fortæller, at hun først blev opmærksom på sin fejl, da en nabo gjorde hende opmærksom på det om aftenen. Naboen troede, at hun var klar over det og bare ligeglad.

Reaktionerne fra TikTok-brugerne har været blandet. Nogle er overraskede over, at hun ikke selv havde regnet det ud, mens andre er begejstrede for ideen om at have sådan en underholdende nabo.

"Der er et vindue, hvorfor troede du ikke, de kunne se ind? I denne video kan man se direkte ud," skriver en bruger.

"Der er en stor busk derude, og det er vinter, så den er tyndet ud," lyder det fra en anden.

"Jeg burde flytte, lol," skriver en tredje.

"Jeg ville slet ikke klage... Det er nogle heldige naboer," kommenterer en fjerde.