Kvinde er i chok over 'sød' tatovering: Fremmed afslører den skræmmende betydning bagved

10/08/2023 17:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde fik et chok over at finde ud af, at hendes 'søde' tatovering faktisk havde en mere uhyggelig betydning.

Mest læste i dag

En ung kvinde opdagede, at hendes tilsyneladende 'søde' tatovering havde en helt anden betydning, end hun havde antaget.

Kait fra USA fik en uventet forklaring af en fremmed person, der gjorde hende opmærksom på, at hendes tatovering havde en anden betydning end den, hun havde forestillet sig. Personen udviste interesse for hendes tatovering, men årsagen var ukendt for hende.

Tatoveringen er en enkel spindelvæv med et tomt hjerte i midten, som hun valgte at få lavet i forbindelse med sidste års Valentinsdag. Dette rapporteres af Daily Star.

For nogle måneder siden blev hun dog gjort opmærksom på den faktiske betydning af tatoveringen af en helt fremmed person. Dette afslørede hun i en video på TikTok.

"I køen ved tankstationen stod jeg. Da jeg går derfra, går en fyr bag mig. Han siger, 'Hej. Hvor har du fået lavet din tatovering?'", deler hun i videoen.

"Jeg har en hel overarmstatovering, så ikke fordi edderkoppespindet ikke er sejt eller noget, men af alle mine tatoveringer, hvorfor spørger han lige om den? Han sagde specifikt 'den med edderkoppespindet'."

"Jeg fortalte ham, hvor jeg havde fået den lavet, og hans ansigt fik et skuffet udtryk. Han sagde, 'Jeg troede, du ville sige i fængslet'. Jeg grinede og svarede, at jeg havde fået den i en tatoveringsbutik."

Kait deler også, at en lignende situation opstod, mens hun arbejdede som servitrice. En 70-årig kunde sagde, "Jeg vil gerne spørge dig om din albuetatovering."

Da hun beskrev sin tatovering for ham, påpegede han, at han ikke bemærkede hjertet. Han delte også, at han selv havde siddet i fængsel.

"Jeg sad i fængsel i 16 år, og det var en almindelig tatovering, som mænd plejede at få i fængsel efter at have begået mord," fortalte han hende.

Kait delte derefter denne samtale med manden fra tankstationen med ham. Dette fik manden til at grine.

"Ja, det var derfor, han spurgte, om du havde fået den i fængslet. Det var ikke på grund af tatoveringens kvalitet. Han spurgte for at finde ud af, om du havde begået mord," fortsatte han.

Efter at have hørt dette, besluttede Kait at få sin tatovering ændret med forskellige farver, så hjertet blev mere tydeligt.

"Jeg synes, den var sød, men åbenbart kan man ikke se hjertet tydeligt, medmindre man kigger nøje. Jeg vil ikke have folk til at tro, jeg er morder, så jeg vil farvelægge hjertet," fortæller hun.