Kontroversiel brusevane deler vandene: 'Jeg troede, det var almindeligt'

03/07/2023 15:50

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
En kvinde havnede i en ubehagelig situation, da hun afslørede en badevane på et internetforum og opdagede, at hun var den eneste, der troede, at alle gjorde det.

Mest læste i dag

Nogle ting bør man nok bare holde for sig selv. En engelsk kvinde har opdaget det, efter at hun er blevet upopulær på et internetforum for at afsløre en vane, som hun troede var harmløs. Det rapporterer Mirror.

Det hele begyndte, da kvinden ved en fejl afslørede sin 'hemmelighed' for sin mand, der straks fandt det ubehageligt.

Kvinden fortalte nemlig, at hun ofte tissede i bruseren, når hun alligevel tog et bad, hvilket hendes mand slet ikke syntes var acceptabelt.

Efter en lang diskussion besluttede kvinden at gå til Mumsnet, Englands mest populære hjemmeside for forældre, for at bevise for sin mand, at det var helt normalt.

Her oprettede hun et debatindlæg med overskriften: 'Når man synes, det er okay at tisse i badet.'

I sit indlæg skrev hun følgende:

"Min kære mand synes, det er ubehageligt. Jeg synes, det er okay. Det varme vand får mig til at skulle tisse, og jeg gider ikke at træde ud, oversvømme gulvet, tørre mig osv. Det er godt for miljøet, da jeg undgår at skylle ud, og vandet skylle tisset væk - og det er kun tis. Jeg troede, at alle gjorde det."

Det varede ikke længe, før de første brugere på det populære site blandede sig i debatten, og kvinden måtte hurtigt erkende, at langt fra alle tisser i badet.

"Nej. Det er en ulækker vane. Jeg ville ikke være imponeret, hvis min mand gjorde det samme," lød svaret til kvinden, og andre fandt også badevanen frastødende.

"Hvorfor kan du ikke bare tisse, inden du går i badet? Undskyld, men jeg synes, det er ulækkert!"

Snart førte kvindens debatindlæg til en vild debat, og uanset om man var for eller imod, havde alle en klar holdning til at tisse under bruseren.

"Jeg kan altid fornemme, når nogen tisser under bruseren. Deres brusekabine og badeværelse har en tendens til at lugte af tis på samme måde som et urinal - undskyld, men det er sandt. Det eneste sted, tis hører hjemme, er på toilettet," lød det vredt fra en bruger.

Undervejs fik kvinden dog også opbakning fra flere brugere, der ikke mente, at der var noget galt i at tisse i bruseren fra tid til anden, og de indrømmede, at de selv gjorde det.

Under alle omstændigheder vil kvinden nok holde tilbage med at dele sine badetoiletvaner en anden gang.