Kan du se en kvinde på billedet? Ikke alle kan løse gåden: 'Jeg måtte lede lidt efter hende'

20/03/2024 10:04

|

Nicolai Busekist

Foto: Instagram
Optiske illusioner nyder stor interesse på nettet, hvilket også omfatter denne, som har spredt sig på de sociale medier.

Mest læste i dag

Optiske illusioner nyder stor interesse på nettet. Internetbrugere elsker at gruble over løsningerne, og for nylig har et billede af en tysk kunstner, der har skjult en kvindes krop i sit værk, vundet frem. Test dig selv og se, om du kan spotte hende på billedet.

Jörg Düsterwald offentliggør sine værker på Instagram, hvor næsten 5.000 mennesker følger ham. Hans fotos er kendetegnet ved originalitet og realisme.

For nylig lagde han et billede op på de sociale medier, hvor han havde gemt en kvindes krop. Ved første øjekast er den svær at se. Det medførte, at mange gik på jagt efter hende, men ikke alle har haft let ved at finde hende.

Jörg Düsterwald er en tysk maler. Han har arbejdet med kunst i mere end 25 år og skaber både kommercielle og kunstneriske projekter. Han har en grad i interiørdesign og blev i 2008 tysk mester i bodypainting.

Jörgs projekter er kendt for at være meget realistiske, og ved første øjekast er det svært at se de elementer, der er skjult i dem. Et nyligt offentliggjort værk har vakt stor interesse blandt internetbrugere. På billedet ser vi en bunker dækket af grønt, men et sted er der gemt en kvinde. Hvor? For at se hende, skal du kigge meget nøje.

Foto: Instagram

Kvinden er gemt over døren. Ikke alle lægger mærke til hende med det samme, men når man kigger nøje efter, ser man en kvindes krop i liggende stilling. Hun er perfekt integreret i baggrunden og minder om en skulptur eller en gren.

Internetbrugere er meget begejstrede for kunstnerens arbejde. I kommentarsporet deler de, hvor lang tid det tog dem at lokalisere kvinden.

"Den stenede kvinde, på toppen af døren. Det tog mig 7 sekunder at finde hende," skrev en bruger.

"Jeg måtte lede lidt efter hende. Fantastisk billede," lød det fra en anden.

"Fik først øje på hendes hånd," kommenterede en tredje.