Hele internettet snakker om den: Parfume fra LIDL til kun 45 kroner går viralt

29/02/2024 06:16

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Dagens.dk / Shutterstock
Det billige alternativ har vist sig at dufte himmelsk.

Mest læste i dag

Flere kvinder søger efter den ideelle parfume, en jagt der ofte kan være en dyr affære.

LIDL er dog af den overbevisning, at det ikke nødvendigvis skal koste en formue at lugte skønt, og har som følge heraf introduceret en ny og overraskende løsning på dette dilemma. Supermarkedskæden har lanceret en række dufte og aftershaves, der tilbyder en luksuriøs aroma til en brøkdel af den normale pris.

Ifølge National World har Lidl taget et dristigt skridt ind på skønhedsmarkedet med lanceringen af deres nye parfumeserier, Suddenly og G.Bellini, som er blevet promoveret gennem en opsigtsvækkende markedsføringskampagne. Kampagnen har gjort brug af kendte navne som Adele og Chris Pratt som blikfang, men med en tvist, idet de faktiske frontfigurer er LIDL-ansatte, der tilfældigvis deler navn med de berømte personligheder.

Men hvordan står disse prisvenlige parfumer sig i forhold til deres dyrere konkurrenter? Parfumen 'Suddenly Fragrance Madame Glamour', som sælges for kun 45 kroner, påstår at være næsten identisk med Chanel Coco Mademoiselle, der koster over 1000 kroner for 75ml hos Boots.

På samme måde er 'Suddenly Femelle' et match for 'Lancômes La Vie Est Belle', hvilket normalt vil sætte dig tilbage med yderligere 675 kroner for en 50ml flaske.

Kunderne er begejstrede. En tilfreds bruger nævner, "Madame Glamour varer hele dagen, hvilket er essentielt for mig, når jeg ser på billigere valgmuligheder." Selvom nogle stadig foretrækker de originale dufte, erkender de, at Lidl's versioner er fremragende valg for dem, der søger budgetvenlige alternativer.