Far opdager hemmeligheden bag mors uskyldige natlige ritual - det vil smelte dit hjerte

03/07/2023 13:04

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Mandens hjertevarme brev til sin utrolige hustru, der jonglerer mellem karriere og børneansvar, vil bringe tårer til dine øjne!

Mest læste i dag

Det er en udfordring at finde tid til både børn og parforhold, når hverdagen er fyldt med et travlt job og lange arbejdstimer.

En dag satte en amerikansk mand sig ved tastaturet for at skrive en hjertevarmende besked på Facebook om sin travle hustru, der arbejder som sygeplejerske på et hospital i Alabama, USA.

Bobby Wesson delte et billede af sin hustru og deres søn i sit opslag, og det er på kort tid blevet delt over 90.000 gange på det sociale medie.

Under billedet skrev han følgende budskab:

"Her tager min kone Rayena sig en lur. Om en times tid vil hun vågne og gøre sig klar til arbejde iført sin kittel.

Hun vil samle og tjekke de værktøjer og ting, hun har brug for til at udføre sit arbejde. I en fart vil hun fikse sit hår og makeup. Hun vil klage over, at hun ser forfærdelig ud. Jeg vil være meget uenig og hente en kop kaffe til hende.

Hun vil sætte sig på sofaen med benene over kors og prøve at drikke sin kaffe, mens hun leger med vores lille barn, der kravler rundt om hende.

Ind imellem vil hun stirre ud i luften, mens vi snakker. I stilhed forbereder hun sig på sin vagt. Hun ved ikke, at jeg ser det.

Hun vil kysse barnet, hun vil kysse mig, og så vil hun forlade os for at tage sig af de mennesker, der har den værste dag i deres liv. Biler i vrag, skudsår, eksplosioner, forbrændinger og pauser – fagfolk, præster, narkomaner og prostituerede – mødre, fædre, sønner, døtre og familier – det gør ingen forskel, hvem du er, eller hvad der er sket med dig.

Hun vil tage sig af dig.

14 timer senere vil hun komme hjem, tage sine sko af, der har gået gennem blod, galde, tårer og ild, og lade dem stå udenfor.

Nogle gange vil hun ikke tale om det. Andre gange kan hun ikke vente med at tale om det.

Nogle gange vil hun grine indtil tårerne løber, og andre gange vil hun blot græde. Men uanset hvad, så møder hun altid op til næste vagt til tiden.

Min kone er sygeplejerske. Min kone er en sand helt."