Familien ville have et billede til gemmerne: Da de kigger på det bagefter, får de kuldegysninger

19/07/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Hvis du kigger godt på billedet, kan du nok godt se, hvad der ser meget mærkeligt ud.

Mest læste i dag

At tage fotografier er den optimale metode til at bevare erindringerne om de glædelige begivenheder i vores liv. Mange familier ansætter endda professionelle fotografer til at forevige deres portrætter, når de poserer foran kameraet. Ofte deler disse billeder sig på sociale medieplatforme, så familiemedlemmer og venner kan betragte dem.

Et specifikt foto af en familie bestående af fem medlemmer har draget mange menneskers opmærksomhed, og det skyldes en særlig årsag.

Ved første øjekast ser billedet ganske almindeligt ud og viser en far, en mor, der holder en baby i sine arme, to små piger og familiens hund.

Dog ved en nærmere inspektion er der en skræmmende detalje, som er vanskelig at forklare.

Foto: Privat

Hvis man retter blikket mod venstre side af billedet, vil man tydeligt kunne observere en arm, der omfavner den yngste søster. Denne arm tilhører dog ingen af de personer, der er afbildet på billedet. Så hvem kan det være?

Nogle mennesker tror, at det kan være et spøgelse, mens dem, der ikke tror på det overnaturlige og spøgelser, hævder, at det kan være manipuleret i billedbehandlingen.

Uanset hvad sandheden er, har dette billede skabt forargelse på internettet og er blevet viral på få dage.

Foto: Privat

Tag et kig selv og bedøm. Har du nogen idé om, hvordan dette kan være muligt?