En kvinde blev pludselig vækket midt om natten, da hun mærkede en tunge mellem benene - Kæresten lå ved siden af og sov

16/09/2023 14:08

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
I første omgang antog kvinden, at hendes kæreste legede lidt med hende midt om natten, men da hun vendte sig om og opdagede, at han sov ved siden af, begyndte hun virkelig at føle frygt.

Mest læste i dag

En anonym kvinde oplevede en skræmmende overraskelse en tilfældig nat, mens hun og hendes partner sov i deres dobbeltseng i Australien.

Kvinden blev vækket af en pludselig følelse af en våd tunge på sine intime områder. Hun var overbevist om, at det var hendes partner, der legede en rolle i mørket.

Efter 20 sekunder indså hun chokeret, at hendes partner sov ved hendes side, som hun havde forventet. Dette skræmmende øjeblik blev dokumenteret af den britiske avis Daily Mail.

Det viste sig, at en 35-årig mand med psykiske problemer havde brudt ind i deres hjem i Sydney og havde indtaget en uønsket plads mellem kvindens ben. Hun greb hurtigt fat i sin partner og hviskede panisk om, at der var en indtrænger i sengen.

"Hvem i alverden er du?!" skreg hendes partner, idet han sprang ud af sengen.

Den uvelkomne gæst svarede: "Undskyld, undskyld, jeg troede, det var pensionatet. Hoveddøren stod åben."

Kvindens partner fik øjeblikkeligt smidt den 35-årige mand ud af huset. Kvinden brød sammen og var dybt berørt af hele hændelsen.

Politiet identificerede hurtigt en mand ved navn Joseph Taouk ved hjælp af hans DNA, der var fundet på kvindens tøj, og ved at analysere overvågningskameraoptagelser fra gaden ved parrets hjem.

Den ubehagelige episode blev retsforfulgt, og Joseph Taouk blev erklæret skyldig i alle anklager og idømt to års fængsel.

I retten blev der læst et brev op fra Joseph Taouk, hvor han udtrykte sin dybe beklagelse over for kvinden og forklarede, at han var ramt af psykisk sygdom og havde handlet i overensstemmelse med de stemmer, han hørte.