Datter opdager sin far i en pinlig brøler: Nu griner hele internettet af ham

05/09/2023 11:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter
En uheldig mand fik i den grad ørerne i klemme på Twitter, da han blev fanget på et billede.

Mest læste i dag

Ét enkelt blik var alt, der skulle til.

På en fodgængerovergang i New York blev han pludselig fanget på kameraet, stående under solens stråler sammen med en betydeligt yngre kvinde med en anden etnisk baggrund. Hun tog en yderst opsigtsvækkende selfie.

På billedet ser det tydeligt ud, som om den ældre mand sender flirtende blikke til den yngre kvinde, men virkeligheden er noget ganske andet. Dette billede spredte sig hurtigt på Twitter og fik mange brugere til at bryde ud i latter.

Den unge kvinde ved fodgængerovergangen, Alex Leavey, 23 år gammel, blev overrasket, da hun så, hvordan hendes far, Dennis Leavey, pludselig var blevet et internetmeme. Billedet havde spredt sig som en steppebrand på nettet, hvor folk morede sig over faderens tilsyneladende interesse for den yngre kvinde.

"Kender I det, hvor man tjekker Twitter og opdager, at ens far er blevet et viralt billede?" skrev den 23-årige datter, der hurtigt forklarede, hvordan hendes far endte som hovedpersonen på billedet.

Hun afslørede, at hendes far faktisk er blind på det ene øje, og da hun spurgte ham om øjeblikket, sagde han, at han blot kiggede ned på jorden og ikke kunne huske situationen.

Det var dette billede, der fik tusindvis af brugere på Twitter/X til at more sig kosteligt. Foto: Twitter/X

Siden har Alex Leavey forklaret, at hendes far Dennis faktisk er blind på det ene øje, og slet ikke vidste noget om det sjove billede. Foto: Alex Leavey

"Min far har virkelig en skæg personlighed, så det er sjovt, at folk nu føler, at de kender ham. Det er morsomt, at af alle de mennesker i Manhattan var det lige ham, der blev fanget på billedet," fortalte Alex Leavey Buzzfeed.

Hendes mor så også tweetet og grinede af sin mand og det komiske øjeblik. Og hun er ikke den eneste. I skrivende stund har det morsomme billede fået over 500.000 likes og er blevet delt på Twitter.