AirBnB-værten kom uventet og bankede på døren ved midnatstid: Årsagen var chokerende

02/09/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Da Pency Lucero og hendes kæreste besluttede sig for at tage på ferie i Sverige, havde de ingen forudgående forventninger til, hvor betydningsfuld denne tur ville blive for dem. Samtidig anede de intet om den afgørende rolle, deres udlejer skulle spille under deres ophold.

Mest læste i dag

Pency deler nu sine rejseoplevelser på TikTok, og hendes oplevelse i Sverige har for nylig nået toppen af hendes liste.

Sammen med sin partner havde Pency lejet en Airbnb-bolig i den svenske by Rörbäck. Det var ikke tilfældigt, at de valgte dette hus. Det havde alt at gøre med en dyb drøm, som Pency havde næret i lang tid: At opleve nordlyset med egne øjne mindst én gang i sit liv.

Martin, som udlejede sin træhytte gennem Airbnb, havde indrykket et tiltalende billede i sin annonce. Det fremviste ejendommen om natten, badet i det skinnende, grønne nordlys. Hvor ellers kunne Pency håbe at realisere sin drøm?

Dog var vejret tilsyneladende imod dem. Da Pency og hendes kæreste ankom til Sverige, begyndte det at sne kraftigt, og himlen var nærmest dækket af skyer, som hun forklarede til Upworthy.

Men deres vært var ikke sådan at slå ud. Han nærede stadig håbet om at kunne give de to rejsende den fortryllende oplevelse, de havde rejst langvejs fra for at få.

En nat bankede det pludselig på deres dør. "Jeg troede næsten, det var en spøg," skriver Pency i sin TikTok-video, hvor hun træder ud i natten. Da hun løftede blikket mod himlen, blev hendes ansigt oplyst af glæde og undren.

Airbnb-værten, Martin, havde vækket dem på det mest perfekte tidspunkt - det smukke nordlys dansede over dem.

"Jeg blev især overvældet af, hvor forbløffende vores planet er," siger Pency med begejstring. "Jeg havde aldrig forestillet mig, at det ville være så betagende med det blotte øje."

Synet af dette fantastiske lysbillede gjorde deres rejse til Sverige fuldkommen. Udover oplevelsen med nordlyset var det især Martin, der stræbte efter at gøre deres ferie så mindeværdig som muligt.

"Det var min drøm at dele med verden, hvor utrolig Martin var som vært," skriver TikTokeren i et indlæg. Ifølge Pency blev hun og hendes kæreste inviteret med på rensdyrjagt, fik lov til at køre med på en slæde trukket af hans snescooter og fik endda lov til at låne hans bil for at besøge den nærliggende by.

Udover hendes video, der allerede er blevet set over 13,9 millioner gange på TikTok, har Pency også delt linket til Airbnb-annoncen i sin profil, så andre kan få mulighed for at opleve noget lignende.