X Factor-dommer svinet til: Det var virkelig ikke sjovt

08/03/2021 09:58

|

Redaktionen

Foto: Lasse Lagoni/ TV2

Mest læste i dag

Oh Land var i fredagens udgave af X Factor den dommer, der skulle tage den afgørende beslutning om, hvem der skulle forlade showet – og det var ikke en behagelig oplevelse.

Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som ’Oh Land’ skulle fredag aften bære de tunge ansvar, at sende en deltager hjem fra liveshowet, og hendes beslutning skabte stor debat, både blandt dommere, men også blandt seerne.

For showet var knapt nok færdigt, da den 35-årige sanger og X Factor-dommer modtog en lang række ubehagelige beskeder, fra seere der var alt andet end tilfredse med, at det var Hiba, der var den første til at forlade det populære programs liveshows.

Det er jo klart, at det sætter jo sig i kroppen, at jeg har skullet sende en ud. Det er ikke særligt sjovt,” – lyder det fra Oh Land i et interview med SE og HØR efter showet.

Oh Land fortæller at hun modtog mange beskeder fra vrede og oprørte seere, samt at hun godt kan forstå skuffelsen, og intet har imod, at folk udtrykker deres skuffelse på en ordentlig måde, men:

”Jeg forstår ikke, at man har behov for at nedgøre og tilsvine og bruge groft sprog,”

Den succesfulde sanger mener også, at med den måde afstemningerne er sat op på, vil dommerne ofte komme til at være skurke. Det er en del af jobbet hun er indforstået med, men ikke synes er særlig morsom.

”Det er bare setuppet i den her konkurrence, for det kunne lige så godt være sådan, at stemmerne afgjorde det, men det er ikke spændene tv. Så setuppet og det, der er det røvsyge ved at være dommer er, at der er en, der skal være bøddel, og det ser aldrig pænt ud.