Skriver kontrakt med streaminggigant: Familien Kardashian vender tilbage

11/12/2020 12:25

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Streamingtjenesten Hulu har på twitter offentliggjort en flerårig aftale med familien Kardashian, der nu efter en kort pause, vender tilbage til tv.

Det er ikke mere end et par måneder siden familien kunne offentliggøre, at det efter hele 14 sæsoner af deres hit-show ”Keeping up with the Kardashians” ikke ville blive til flere programmer med familien.

Pausen blev dog en kort fornøjelse.

Fredag den 11. december skrev streamingtjenesten Hulu på deres officielle twitter profil, at man har indgået en flerårig aftale med familien, der skal producere og medvirke i indhold til streamingtjenesten.

Helt præcist hvordan showet vil komme til at se ud, og for den sags skyld hvad navnet på showet bliver, har Hulu endnu ikke offentliggjort.

Ny streamer, samme kvinder

Skulle man være fan af Keeping up with the Kardashians, bør man dog godt kunne glæde sig, om end langt fra alle informationer om showet er offentlige, lover Hulu dramatisk reality-tv, og altså med de samme power-kvinder der i 14 sæsoner underholdt seere verden over i det kendte realityprogram.

Hulu har endnu ikke offentliggjort hvornår det nye program kan streames, men efter twitter opslaget fra streamingtjenesten, bekræftede Kris Jenner på sin Instagram-profil aftalen, og kunne videre fortælle at fans kan se frem til gensyn med familien i 2021.