Så rig er Mascha Vang

30/06/2021 14:59

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Selvom Mascha Vang, 41 år, fik halveret sine indtægter i 2020, tjener hun stadig millioner.

Mascha Vang lever et selvstædigt liv som blogger og influencer.

Det går godt for Mascha Vang, også selvom hendes virksomhed led under corona-krisen. Hun kan nemlig præsentere et million overskud i hendes forretning.

BT har talt med den succesfulde kvinde, og hun oplyser at det går godt i hendes virksomhed, hun fortæller også at hendes virksomhed leverer millionoverskud.

I år 2020 kunne Mascha Vang kun hive halvt så meget ud af hendes virksomhed, som hun er vant til, alligevel landende overskuddet i hendes forretning på omkring en million kroner.

"Corona er helt klart skyld i resultatets størrelse, men jeg har til en vis grad været heldig, da jeg stadig har haft nogle positive aktiviteter trods markant nedgang," fortæller kendisbloggeren til B.T.

Mascha Vang har en enkeltmandsvirksomhed.

I år 2020 fik Mascha Vang udbetalt præcist en million kroner.

Mascha Vangs holdingselskab har i skrivende stund en egenkapital på 10,5 millioner kroner. Så kendigbloggeren og influenceren kan bryste sig med, at hun er millionær.

Siden hun deltog i en af de første sæsoner af ‘Paradise Hotel’, er Mascha blevet en kendt influencer, der både optræder på tv og ellers tjener penge gennem sine sociale medier og sin blog.