Paul efterlader sin forlovede for en kvinde, som han har mødt online - får sig en kæmpe overraskelse

08/07/2024 05:40

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Paul fik sig lidt af en overraskelse, efter at han havde forladt sin forlovede.

Mest læste i dag

Fremtiden så lovende ud for 30-årige Rebecca Lewis og hendes ét år yngre kæreste Paul Rusher.

De var forlovet og planlagde deres bryllup, men så begyndte en mystisk person at blande sig i deres forhold.

En venneanmodning på Facebook fra en fremmed blev starten på et trekantsdrama, hvor den nye person i Pauls liv fremstod som Kristen White på det sociale medie.

Paul begyndte at skrive flittigt med kvinden, der påstod, at hun boede i Rusland. Hendes profilbillede var tiltrækkende, og hun sendte omkring 10 beskeder til ham hver dag i flere måneder.

Efter nogen tid erklærede Paul sin kærlighed til den russiske kvinde, som han aldrig havde mødt.

Rebecca opdagede de mange følelsesladede beskeder i Pauls indbakke.

"Mit hjerte blev knust, da jeg så beskederne fra Kristen. Det var som et slag i ansigtet, især fordi de begyndte at skrive sammen lige omkring det tidspunkt, hvor Paul havde friet til mig," siger Rebecca til Mirror.

Hun konfronterede Paul, og han meddelte, at han ville forlade hende. Forlovelsen blev brudt, og Rebecca pakkede sine ting og flyttede hjem til sine forældre.

"Jeg mistænkte Paul for at være utro, men jeg havde aldrig forestillet mig, at han ville dumpe mig for en person, han aldrig havde mødt," siger Rebecca.

Rebecca begyndte nu at efterforske kvinden med det smukke billede på Facebook.

Hun fandt ud af, at Kristen var en svindler, der brugte et billede af en russisk model og nu forsøgte at få penge fra Paul.

Paul var tæt på at sende over 30.000 kroner til svindleren for at få hende til England, men Rebecca afslørede sandheden for ham.

"Han havde fortalt sine venner og familie om Kristen, men nu måtte han forklare dem, at hun ikke eksisterede," siger Rebecca.

Efter afsløringen besluttede Rebecca at tage Paul tilbage.

"Paul har indset, at han har været en kæmpeidiot, men vi arbejder nu på at genopbygge vores forhold. Mine forældre var chokerede over min beslutning om at tage ham tilbage, men nu er vi stærkere end nogensinde," siger Rebecca.