Moren blev lagt for had over dette billede: Nu fortæller hun historien bag

04/03/2023 14:05

|

Thea Andersen

Foto: Facebook

Mest læste i dag

For nogle år siden sad Molly Lensing og hendes to måneder gamle datter i en lufthavn i Colorado. Den udmattede mor til tre vidste ikke, at hun blev fotograferet.

At rejse med babyer kan være en udfordring i sig selv. Men efter timevis med forsinkelser og genbookinger er det nok begyndt at slide på de fleste.

Sådan var det for Molly, der havde tilbragt mange timer i lufthavnen med sin to måneder gamle baby. Ved en lejlighed lagde Molly babyen ned på gulvet foran sine ben, mens hun tjekkede sin mobiltelefon.

Hvad hun ikke vidste var, at en mand tog et billede af Molly og delte det på sin Facebook-profil.

Manden skrev til billedet:

"Albert Einstein sagde: 'Jeg frygter den dag, hvor teknologien vil overhale vores menneskeligheden ... verden vil blive befolket af en generation af idioter'."

Billedet gik viralt, og før Molly vidste af det, blev hun tilsvinet af fremmede, der havde set billedet på nettet.

Molly, der er sygeplejerske og mor til tre, faldt først over billedet af hende og hendes datter, da der var mere end 65.000 personer, der havde reageret på det, skriver Sosialnytt.

For Molly føltes al den negative omtale uretfærdig. Hun ville fortælle den virkelige historie bag billedet for at bevise, at der er så meget mere, end man kan se.

Mollys fly blev forsinket og ombooket flere gange på grund af et nedbrud. De hun og hendes datter endte med at tilbringe mere end 20 timer i lufthavnen.

Da billedet blev taget, var Mollys arme blevet trætte, og babyen skulle strække sig ud. Den udmattede mor havde også brug for at komme i kontakt med sin bekymrede familie, deraf mobiltelefonen.

Molly var dog mest af alt bange for, at det ville medføre et dårligt ry samt koste hende sit arbejde. Men det gjorde det heldigvis ikke.

Nu, efter at Molly besluttede sig for at tale ud, har hun fået masser af støtte.