Melvin Kakooza fik hjertestop: Måtte genoplives

29/06/2021 11:30

|

Christina Hansen

Mest læste i dag

Den 29-årige komiker og TV-vært Melvin Kakooza blev i vinters ramt af sygdom. Melvin Kakooza skulle netop til at være vært for x-factor, da han blev ramt af en hjertetumor. Det satte hele Kakoozas karriere på en pause.

Melvin Kakooza havde om morgenen i et halvt års tid haft ubehag om morgenen, og han oplevede ondt i hovedet og i ryggen. I starten af 2021 fandt lægerne så en stor tumor. Tumoren havde størrelsen tre gange seks centimeter.

Med den størrelse tumor, havde læger advaret Kakooza omkring mulige komplikationer, ved at fjerne en tumor i den størrelsesorden. En af de komplikationer han var blevet advaret imod var svælgparese, og det blev Kakooza ramt af. Det fortæller Kakooza i podcasten Bech Bag Bolden”.

Kakooza kunne ikke tale da han vågnede efter operationen. I podcasten siger han: "Jeg går selvfølgelig i panik, for det er jo det, jeg lever af," lyder det den 29-årige tv-vært og komiker, der videre fortæller, at sygeplejersken ikke var blevet informeret om, at han heller ikke kunne synke. "Så jeg får noget vand, og noget is. Og i stedet for at det ryger ned i mavesækken, så ryger det ned i lungerne. Så der er faktisk en nat, hvor min mor står op til, at jeg simpelthen har fået hjertestop. Og bliver genoplivet og ryger ned på intensiv afdeling på Rigshospitalet, hvor jeg så er i tre-fire uger."

Kakooza havde med sin manager aftalt at der først ville komme en pressemedelelse omkring hans sygdom efter operationen. Det gjorde de for at Kakooza ikke skulle bekymre sig om medieopmærksomhed og beskeder for omverden.

Kakooza fortæller videre i podcasten at han havde en hård omgang seriøs genoptræning, med talepædagoger, fysio- og ergoterapeuter. Han fortæller ydermere at at det har været syv intense uger på Riget.