Mand fik overraskende opkald fra den lokale kiosk: Pludselig var han gældfri

27/03/2023 11:00

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Mand fik million-opkald i weekenden.

Da telefonen en sen aften ringede hos en træt mand fra Gladsaxe Kommune, var han først overrasket over, at ejeren af den lokale kiosk ringede til ham så sent, men det tilgav han hurtigt, da han hørte, hvad kioskejeren ville ham.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Vi har spillet Lotto sammen i mange år, så jeg kender godt kioskejeren, fortæller manden og fortsætter:

- Så ringede han og spurgte, om jeg var gået i seng (Jeg sagde, nej, selv om at det var jeg!) og om jeg havde tjekket min kupon? (Det havde jeg ikke!) Så måtte jeg jo lige ind for at kigge på kuponen.

Pludselig var han ikke længere spor træt, da han først fik tjekket tallene.

Lotto-systemet, hvor manden havde købt en ud af 10 anparter, havde såmænd ramt den store gevinst. Det gav lidt over 10.000.000 kroner i alt – eller 1.001.681,40 kroner per mand.

- Nej, så sov jeg ikke mere den aften! I stedet åbnede min kone og jeg en flaske champagne, og så stod vi der og skålede, mens vi tjekkede Lotto-tal, fortæller manden.

Gældfri

Han fortæller, at han ikke vil lade pengene vende op og ned på livet, men det er faktisk sværere end som så, fortæller han.

- Jeg prøver jo at lade som om livet ikke er anderledes nu, men det ER anderledes, siger han.

Noget af det første manden gjorde med pengene var at betale, hvad han skyldte:

- Så nu er vi er gældfri og sparer 30.000 kroner i renter om året! De penge, vi før betalte for lånet, dem lægger vi nu til side på en opsparing, så på den måde prøver vi at bibeholde de samme udgifter som før, men vi HAR da fået mere frihed, siger han og tilføjer:

- Vi har også været ude at spise et par gange, og det er da dejlige oplevelser, men vi prøver at lade som om, det stadig bare er normal hverdag.

Det skal dog ikke være hverdag det hele, så der er også lagt lidt til side til en stor ferierejse på et tidspunkt.

Den glæder manden sig til, og ellers glæder han sig over de nye muligheder, hans sundere økonomi nu giver ham. For eksempel kan han nu yde et pænt tilskud til parrets datter.

- Det giver mig så meget glæde at kunne hjælpe på den måde. Hun ved det ikke endnu, men hun får lige 100.000 som et ekstra plus, siger han.