Jyder løb med Lotto-millionerne

06/03/2023 11:39

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

To danskere fra det jyske kan gå den nye uge i møde som friskbagte millionærer. De blev hver især udtrukket som vindere af en million kroner via millionærgarantien i Lotto.  

Hvis man ikke rammer de syv rigtige vindertal i Lotto, så er der heldigvis også muligheden for at vinde den store gevinst via millionærgarantien, som hver uge gør to danskere til millionærer.

I weekenden slog millionærgaranti-lynet ned to steder i Jylland.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Silkeborg og Århus

Den ene million landede i Silkeborg Kommune, hvor en heldig Lotto-spiller havde spillet 10 rækker med Joker via sin mobil. Vedkommende var i øvrigt også så heldig at ramme fire rigtige, så den samlede gevinst endte på 1.000.060 kroner.

Den anden million-vinder kommer fra Århus og havde spillet 20 rækker Lotto med Joker Onsdag og Joker lørdag, for i alt 140 kroner via mobilen. Vedkommende vandt ikke andre gevinster end millionen – men mon ikke det lige går alligevel.

De to milliongevinster var sidste uges største gevinster. Førstepræmiepuljen i Lotto blev ikke vundet i denne weekend, og dermed voksede den sig stille og roligt større til næste uge, så der til en enlig vinder nu ligger 10 millioner kroner og venter.

Der var heller ingen, der vandt hovedgevinsten i Eurojackpot – hverken i Danmark eller i udlandet - så den har efterhånden vokset sig stor og stærk igen: Der er nu 158 millioner kroner i førstepræmiepuljen.