Friends-Stjerne med stor afsløring om serien: Dato på genforening

13/11/2020 10:04

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En af de største tv-hit nogensinde, den ti sæsoner lange sitcom Friends har hittet verden rundt i årtier

Findes der nogen, der ikke kender Friends? I så fald kan man ikke have set meget tv i løbet af de sidste 20 år, for de ti sæsoner af den ultrapopulære serie har kørt nærmest uafbrudt på flere forskellige kanaler.

Tidligere på året blev det bekræftet, at de seks skuespillere der udgør hovedcastet i Friends, alle sammen ville vende tilbage og lave et nyt reunion-afsnit.

Som med så meget andet i denne corona-tid, blev optagelserne hurtigt udskudt på ubestemt tid, og indtil nu har der været meget lidt information om det hypede afsnit.

Men nu er der altså kommet nyt fra en af showets stjerner. Matthew Perry, der er verdenskendt som den ekstremt sarkastiske Chandler Bing, skrev natten til fredag, dansk tid, på twitter at castet nu har fået en dato for optagelserne.

Filmes i marts

Matthew Perry skriver på twitter – Friends reunion er rykket til starten af marts. Det ser ud som om vi har et travlt år foran os. Og sådan kan jeg lide det,”

Præcis hvordan det nye og længe ventede afsnit kommer til at se ud, vides ikke endnu.

Ifølge Soundvenue.com er det kommende afsnit blevet beskrevet som et noget anderledes end de foregående 10 sæsoner, ikke blot fordi alle skuespillerne er blevet næsten 20 år ældre siden sidst.

Ifølge hjemmesiden bliver den nye episode et ”unscripted” et af slagsen. Der er altså måske tale om et delvist improviseret eller ligefrem talkshow-lignende afsnit.