Efter Sarah Grünewald-exit: Bliver hun ny 'Vild med dans'-vært?

08/09/2023 14:58

|

Nicolai Haugsted

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
'De har mit nummer' lyder den ivrige melding.

Mest læste i dag

Torsdag aften var en aften fyldt med glamour og spænding, da musicalen "Moulin Rouge" havde sin storslåede premiere i Falkonersalen på Frederiksberg.

Blandt de festlige gæster var den tidligere "Vild med dans"-stjerne, Claudia Rex, der deltog med sin far Ole for at støtte ægtemanden og skuespilleren Pelle Emil Hebsgaard, der i sidste øjeblik trådte til i rollen som "The Duke."

Claudia Rex, som venter tvillinger om tre måneder, var strålende på den røde løber, men hun delte også nogle af de udfordringer, hun oplever i det sidste trimester af sin graviditet.

- Det går, som en graviditet nu gør. Nogle gode dage og nogle dårlige dage, fortalte hun til Se og Hør.

Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard afslørede for nylig, at de venter en pige, men når det kommer til valg af navn, er de stadig i overvejelsesfasen.

- Overhovedet ikke. Da Zacharias (parrets første barn) blev født, havde han 11 navne, og jeg tror, det kommer til at blive det samme, afslørede den tidligere 'Vild med dans'-vinder.

Ny 'Vild med dans'-vært

Snakken ved premieren drejede sig også om Sarah Grünewalds afgang som vært, og Claudia Rex blev nævnt som en potentiel afløser. Hun svarede med et smil:

- Jeg tror, hvis de synes, det er interessant, så har de mit nummer... Det ville være superspændende, men der er mange om buddet.

Claudia Rex fortsætter med at skinne på og uden for scenen og ser frem til den spændende tid, der venter hende med ankomsten af tvillingerne.