Efter Den store bagedyst-exit: En stor lettelse

23/11/2020 09:11

|

Lukas Jepsen

Foto: Den store bagedyst / DR

Mest læste i dag

Det var så tæt på for Caroline, der efter semifinalen lørdag aften, måtte forlade programmet. Det er dog ikke så slemt som man skulle tro.

Der er ofte store følelser på spil i det populære bageprogram, som efterhånden er blevet noget af en drøm at deltage i for bageentusiaster.

Derfor har seerne ofte kunne opleve rørte og skuffede deltagere, der når bagerejsen var slut, skulle forlade teltet.

Specielt skuffende må det være at nå hele vejen til semifinalen, for derefter at skulle pakke bagegrejet.

”Det var en stor lettelse”

Men det var ikke tilfældet for Caroline. – ” Jeg ville have troet, jeg ville være mere ked af det, men det var for presset til sidst, der var ikke tid nok til at forberede sig,” – Siger hun til SE og HØR.

Presset blev til sidst for stort for den 19-årige, og efter en lang periode med høj stres, var det ligefrem en lettelse, ikke at skulle tænke på at bage hele tiden.

”Det var en stor lettelse. Jeg havde brugt mine sidste energi-depoter, der var ikke meget mere at trække på. Jeg tudede hele tiden, fordi jeg var så træt,” – Siger semifinalisten efter sit exit.

Livserfaring og en kæreste

Og intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Caroline kan nemlig fortælle at hun, ud over øgede bageegenskaber, også har lært at give mere slip på kontrollen – ”Jeg har lært ikke at være så hård ved mig selv. Det er okay, at man ikke altid har overskud til det hele,”

Det er ikke kun livserfaring Caroline har fået med sig fra programmet. For hun og kæresten Emil, mødte hinanden i Den store bagedyst, og er stadig kærester efter programmet. – ”Det er megadejligt, at vi stadig er sammen, at det går godt,”

Du kan se finalen af Den store bagedyst lørdag aften kl. 20.00 på DR 1