Dropper karrieren som skuespiller: Nu siger jeg op

03/11/2020 14:15

|

Lukas Jepsen

Foto: Instagram

Mest læste i dag

”For et år siden gik det op for mig, at jeg var ved at spilde hele min ungdom” – Sådan skriver den nu forhenværende skuespiller Mathias Käki i et længere opslag på Instagram, efter sin beslutning om at trække sig tilbage fra skuespillergerningen

26-årige Mathias Käki, der blandt andet er kendt for TV 2-serien ”Norskov” men nu trækker han stikket til en branche der har presset ham, særligt økonomisk.

” Jeg har levet fra måned til måned. Tjekket netbanken som det første, når jeg vågnede” skriver han på sin Instagram. ” I et helt år har jeg gået og været nervøs for, om det skulle gå. Med netbanken som min værste fjende”

”Jeg skal være skuespiller”

Mathias sætter i opslaget også ord på hvorfor beslutningen var så lang tid undervejs og svær at tage. ” Kun fordi jeg engang havde sagt: 'Jeg skal være skuespiller,' så hang den ligesom ved. Bordet fanger - I mellemtiden havde jeg helt glemt, hvorfor jeg egentlig var interesseret i filmverdenen til at starte med. Jeg ville jo lave mit eget. Så jeg lagde min stolthed væk om, at jeg engang havde sagt, at jeg skulle være skuespiller, og tog en beslutning: NU siger jeg fandeme op”

Fremtidene

Det er dog ikke udelukket, at vi igen kan få Mathias at se som skuespiller. Han afslutter sit opslag med at skrive at han ikke er færdig som skuespiller, men at det ikke længere er hovedprioriteten. Han sætter nu sit fokus på at starte sin eget produktionsselskab Käki Productions.