Dommer-konflikt fortsætter i X Factor: ’Han er en presset mand’

01/03/2021 08:53

|

Redaktionen

Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Mest læste i dag

En konflikt mellem Thomas Blachman og Martin Jensen spidser i øjeblikket til, efter at Blachman op til første liveshow rettede en hård kritik mod Martin Jensen og hans deltagere.

”Jeg mener helt seriøst, at det var noget af det værste, jeg har hørt, det Martins deltagere leverede på bootcamp. Jeg må sige, at det var falsk og gennemgribende utilfredsstillende, det skal de vide,”

Sådan lød bare én del, af den ekstremt hårde kritik, Thomas Blachman før X Factors første liveshow, der blev sendt i fredags.

”Det kan selvfølgelig kun gå fremad, når man leverer sådan noget lort. Det var pinligt for programmet som institution. Der begyndte jeg at krumme tæer,” – sagde han ligeledes.

Det lykkedes dog ikke for den unge Martin Jensen, at overbevise den erfarne Blachman til fredagens liveshow, da der blev sendt flere stikpiller de to imellem, og en større konflikt, synes nu at være under opsejling – eller måske ikke.

Den unge producer og DJ, har hvert fald over for SE og HØR fortalt, at han ikke føler sig presset af den ulmende konflikt med den erfarne kollega.

Det han bliver spurgt om der er dårlig stemning ved dommerbordet, siger han:

”Det synes jeg faktisk ikke. Ikke fra min side af. Jeg kan godt se, at her til aften, havde han (Thomas Blachman, red.) sine ting og sine sager, men du skal også tænke på, at han er en presset mand,” – lyder det fra Martin Jensen der fortsætter:

”Han har vundet de sidste tre år, og den her gang står han med grupperne og er i en umulig situation, hvor han jo har indset, at hvis han skal vinde det her, så bliver han nødt til at kritisere de bedste sangere, der er i de andre kategorier,”

De mange stikpiller fra Blachman synes altså på ingen måde at have rystet den unge producer, der slutter af med at fortælle, at han mener at have de tre bedste sangere i hele konkurrencen på sin side.