94-årige møder sit oldebarn for første gang: Så skete det mest utrolige

12/05/2023 10:51

|

Thea Andersen

Foto: TikTok
En rørende video af en 94-årig mand med Alzheimers er blevet set af over en million mennesker på det sociale medie TikTok - og når man ser den, forstår man godt hvorfor.

Mest læste i dag

Jamie Glassman, der er en ung mor fra Los Angeles, delte videoen af sin mand bedstefar, Sylvan Lake, mens han mødte deres nyfødte datter.

Den ældre mand, der ikke havde sagt et eneste ord i flere måneder på grund af sin sygdom, reagerede på en måde, der gjorde alle målløse, skriver Sosialnytt.

Den lille pige, der er den 94-åriges første oldebarn, havde en virkelig helbredende effekt på sin oldefar, som begyndte at tale igen efter en længere periode uden at have sagt noget som helst.

Videoen bevægede alle, der har set den, men det var hovedpersonen selv, der blev mest rørt.

Foto: TikTok

Ansigt til ansigt med den lille pige nød den ældre mand hvert et klap på kinden, hun gav ham, og blev så rørt, at han var i stand til at udtrykke sig på en måde, han ikke havde gjort i lang tid.

Kærligheden til et barn kan være ren terapi.

- Da han så hende, lyste han op og begyndte at snakke, siger Jamie og fortsætter:

- Det var utroligt og meget følelsesladet, han kunne ikke stoppe. Så snart min baby kom ind i hans liv, vendte han tilbage til at leve på en måde, vi ikke havde set ham gøre i lang tid.

Du kan se den rørende video herunder: