Janni Ree taler ud om ‘bruddet’: - Karsten blev rystet

12/05/2023 09:36

|

Thea Andersen

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Janni Ree sætter en stopper for rygterne og udtaler sig om ‘bruddet’ med sin tidligere slyngeveninde fra TV3-hittet 'Forsidefruer', Amalie Szigethy.

Mest læste i dag

I et nyligt opslag på Instagram tager Janni til genmæle mod de usandheder, der ifølge hende, er blevet spredt om situationen mellem hende og Amalie, der ikke længere er på talefod.

Først meldte Janni Ree ud, at de bare har en lille pause, men Amalie reagerede på dette i et interview med Se og Hør, og derfor følte Janni Ree sig nødsaget til at tage afstand.

Ifølge den 53-årige forsidefrue var det hende, der trak sig fra Amalie, og hun besluttede at afslutte deres venskab for flere måneder siden.

På Instagram fortæller hun, at hun blokerede Amalie på sociale medier og slettede alle deres fælles billeder, skriver Dagens.dk.

Karsten blev rystet

Janni benægter at have taget kontakt til Amalie efter bruddet, men afslører, at Amalie har forsøgt at ringe til hende midt om natten og sendt en SMS to dage senere, hvor hun bad Janni om at holde sig væk fra hende.

- Jeg har ALDRIG taget kontakt til hende, men hun har ringet til mig midt om natten, efter hun har talt med min veninde om hvor meget hun savnede mig, fortæller Janni Ree og fortsætter:

- Jeg tog selvfølgelig ikke tlf, Karsten blev rystet over hun ringede ligesom jeg selv gjorde. Derefter modtager jeg en SMS to dage efter, hvor hun skriver jeg skal holde mig væk fra hende.

Janni forklarer, at dette var grunden til, at hun besluttede sig for ikke længere at have Amalie i sit liv. Hun ønsker at fokusere på at fjerne dårlige energier og passe på sig selv og dem hun har nær.

- Det er mig som har ryddet ud i dårlige energier, og passer på mig selv familien og nære venner fremadrettet, fortæller hun.

Janni Ree, der er gift med Karsten Ree, har valgt at nyde tiden i Sydfrankrig sammen med sin mand og hun håber, at det nu kan lægges bag sig.