Brug din tid på det, du er god til – og lad din virtuelle assistent tage sig af resten

26/01/2024 18:03

|

Mikkel Preisler

Foto Pexels Foto Pexels

Mest læste i dag

Sponsoreret indlæg

Lokalerne er klar til åbning, varerne er i hus, og du er tilfreds med dit sortiment af kvalitetsvarer, som forhåbentligt vil tiltrække kunder.

Nu skal du bare i gang med dét, du ikke nødvendigvis betragter som det allermest morsomme: Google Ads, online markedsføring, nyhedsbreve og vedligeholdelse og opdatering af din hjemmeside. Er du ikke ekspert? Så få en anden til at tage sig af det!

God til alt det, du ikke gider

Nu er det så heldigt, at der rent faktisk findes personer, som kan lide at beskæftige sig med dét, du helst ville være fri for. Hvis du hyrer en virtuel assistent, får du mere tid til at arbejde med dine kerneydelser – og for den sags skyld også mere tid til familie, venner og interesser

En sådan person er Troels Lytt Jensen, manden bag VirtuelAssistent.dk. Han tilbyder sin assistance med alt dét, du betragter som kedeligt, men som ikke desto mindre er nødvendigt. Han kan varetage håndtering af din hjemmeside, nyhedsbreve, GoogleAds, anden online markedsføring og meget andet.

Satser du på at handle med udlandet, kan VirtuelAssistent.dk oversætte til engelsk, og dine egne dansksprogede tekster får en omgang korrekturlæsning.

Rene linjer

Der er rene linjer, når du benytter dig af VirtuelAssistent.dk. Jeres samarbejde indledes med en halv times gratis samtale for at indkredse, hvad du har brug for.

Du binder dig ikke til noget; det vil sige, at du kan nøjes med at bruge din virtuelle assistent i perioder, hvor du har travlt, eller der er ekstra opgaver, der skal løses. Du kan også vælge et månedligt samarbejde, men under alle omstændigheder kommer du kun til at betale for den tid, der rent faktisk bliver brugt på arbejdet.

Ved et løbende samarbejde med VirtuelAssistent.dk vil du hver måned modtage en videorapport, som specificerer månedens arbejde og dets resultater. Der er også mulighed for regelmæssige online møder.

VirtuelAssistent.dk hjælper dig

Det skal nævnes, at den daglige administration af din virksomhed ikke hører til din virtuelle assistents kompetencer, så den må du selv klare. VirtuelAssistent.dk har ekspertise inden for online markedsføring og andre digitale opgaver som Google Ads, SEO, WordPress-hjemmesider og strategisk brug af sociale medier.

Din virtuelle assistent kan kort sagt gøre dig mere synlig online – og større synlighed betyder flere kunder og større succes.