Med Actionscards har du hjælpen lige ved hånden

19/04/2023 15:45

|

Mikkel Preisler

Foto Pexels

Mest læste i dag

Actionscards er en fantastisk opfindelse og en oplagt ting at benytte. De har simpelthen så mange fordele og kan måske hjælpe med at redde liv.

Hvad er actionscards?

Som du kan læse mere om på https://action-cards.com/ er der tale om nogle fysisk meget robuste fysiske kort, hvor der er korte og præcise anvisninger til handlinger i en række situationer som eksempelvis ved en ulykke eller i en kris. De er udviklet til at hjælpe diverse aktører med håndtering i krisesituationer, og at denne håndtering bliver udført på bedst mulige måde.

Red liv

Der er ingen tvivl om, at der kan opstå situationer, hvor der kan reddes liv ved brug af Actions Card. Er kortene tilgængelige det ene eller det andet sted, er der muligt at forberede sig, når det passer ind i dagsprogrammet. Dermed er du bedre rustet til at udføre sikker førstehjælp, hvis ulykken opstår, og den korrekte førstehjælpe gøre chancen for at redde liv.

Både til private og erhverv

Det gælder mening for både private og for virksomheder at anskaffe sig Action-Card til at redde liv. Du kan havde dem i dit hjem, så du både kan bruge dem til at forberede dig, hvis der opstår ulykker. Specielt hvis du har en virksomhed, hvor der kommer mange mennesker, giver det rigtig god mening, at have den hængende eller liggende meget tilgængeligt.

Gode anbefalinger

En lang række myndigheder og organisationer kan se den gode ide med at benytte Actions-Cards. Derfor finde de også rigtig mange steder. Formanden for Folketinges Syndhedsudvalg anbefaler blandt andet at du kan benyttes i børnehaver og svømmehaller, direktør i DI Transport, Michael Svane kan se formålet til både virksomheder og til personligt brug. Det understreger bare, hvor bredt det er muligt at få glæde af den gode opfindelse.