YouTube-fenomen sagsøger sin egen restaurant-kæde: Årsagen chokerer

17/08/2023 22:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Han hiver nu sin egen burgerkæde i retten.

Mest læste i dag

Det er sjældent, at man beslutter at anlægge retssag mod sig selv. Ikke desto mindre er dette det skridt, som den globale YouTube-stjerne 'MrBeast' har taget, han kan prale af at have over 172 millioner abonnenter, og det er i det mindste en indirekte handling.

Han har således bragt sin egen restaurantkæde, kendt som "Mr. Beast Burgers", som han var med til at lancere i 2020, for retten.

Dette rapporteres af BBC.

Personen bag navnet, Jimmy Donaldson, der er bedre kendt som Mr. Beast, er kendt for at investere i forskellige projekter, inklusive sin egen burgerkæde.

Dog, blot nogle få år efter åbningen af kæden, er det vist sig at være en ægte mislykkedes investering. Ifølge Donaldson er situationen så alvorlig, at det potentielt kan skade hans omdømme.

I det retsdokument, der er indgivet i en domstol i New York, fremkommer der overraskende anklager.

I henhold til det nyligt indgivne søgsmål påstås det, at kædens burgere til tider er "ikke-spiselige", hvilket derfor negativt påvirker stjernens image.

Adskillige gange har han været nødt til at undskylde for den dårlige kvalitet over for utilfredse fans og kunder på Twitter.

I et tweet siger han bl.a., at det "gør ondt i sjælen at se, når bestillingerne bliver ødelagt".

Derudover postulerer han i retsdokumentet, at han ikke "har modtaget en eneste krone" for sin samarbejde med Virtual Dining Concepts.

I indlægget, som du kan se nedenfor, pointerer Donaldson også, at han ikke kan afbryde sin kontrakt med burgerkæden, og at dette har været en "hård lærestreg".