Virksomhed giver sine ansatte en ferie sydpå som tak for deres indsats under pandemien

10/02/2022 10:40

|

Christina Hansen

Foto: Arkiv: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Virksomheden forærer sine ansatte med en solrig ferie på Tenerife som tak for deres arbejde i Covid-pandemien.
Yolk Recruitment i Cardiff, Wales, tilbyder alle 55 medarbejdere en fire-dages pause til Tenerife som tak for arbejdet under Covid-pandemien i firmaet.

Et rekrutteringsfirma tager sine medarbejdere med på ferie til Tenerife for at takke dem for deres arbejde under Covid-pandemien.

Personale hos Yolk Recruitment i Cardiff, Wales, vil blive taget med på en all-ineklusive ferie til Tenerife i april i år.

Alle 55 medarbejdere - inklusive dem, der først for nylig er kommet med på holdet - vil blive inviteret med på turen.

Den fire dage lange pause er sat til at koste virksomheden mere end omkring 900.000 kroner rapporterer Wales Online.

Holdet skal bo på H10 Costa Adeje Palace-hotellet nær Playa de las Americas.

Yolk Recruitment CEO Pavan Arora fortæller, at år 2020 var et hårdt år for hele branchen

"Vores personale har været på en rejse, fra at gå til fjernarbejde til hybrid tilbage til fjern… så vi ville bare lægge armene om alle og sige tak for de sidste to år.

"Det er medarbejderpleje, og vi vil gerne sikre os, at alle føler sig værdsat for det hårde arbejde, de har udført i løbet af de sidste to år."

Rebecca Bond, som har arbejdet hos Yolk i fire år, siger: "Efter hvad der kun kan beskrives som et begivenhedsrigt år, hvor alle hos Yolk arbejdede hårdere end nogensinde, er jeg så glad for at kunne sige, at vi er afsted på vores gratis ferie.

"Det, der gør det endnu bedre, er, at vi alle sammen holder ferie. Rekruttering er kendt for at være en hård og konkurrencedygtig branche, så jeg kan kun takke Yolk Recruitment for at sammensætte et incitament, der virkelig er inkluderende og sikrer, at alle vinder."

"Tak til alle mine fantastiske kolleger, der har fået dette til at ske som et kollektiv, og ejerne for at sætte deres folk først – jeg kan ikke vente med at få en drink ved poolen for at fejre det."

Den fire dages lange pause er sat til at koste virksomheden mere end 900.000 kroner.

Matthew Morgan, som har været i virksomheden i tre uger, siger, at han var begejstret for at finde ud af, at han ville slutte sig til holdet på ferien.