Vilde billeder: Pingvin i vild flugt fra spækhugger reddes af turistbåd

09/03/2021 12:48

|

Redaktionen

Foto: The Sun

Mest læste i dag

Et helt vildt øjeblik er blevet fanget på kamera, da en pingvin i en desperat flugt fra en spækhugger, kaster sig op i en båd med turister.

En grupper turister var på tur i Gerlache-strædet i Antarktis, hvor de ville opleve den vilde natur. Det må man i den grad sige at de gjorde.

Under turen stødte turisterne på en flok pingviner, der ikke var bange for at interagere med turisterne. Flere gange svømmede de søde små dyr helt op til bådene, og lavede flere gange dramatiske spring op af vandet, nærmest som et show for de måbende turister.

De gode stunder varede dog ikke ved, da en spækhugger opdagede flokken af pingviner, og angiveligt øjnede muligheden for en hurtig og let snack.

Pingvinerne flygtede selvfølgelig fra stedet så hurtigt som muligt, men en pingvins flugtrute blev afskåret af det store rovdyr, og for tilskuerne med det der før var en hyggelig og fascinerende tur, nu ved at udvikle sig til et brutalt mord for øjnene af dem.

Heldigvis, og til tilskuernes store forbløffelse, havde pingvinen det store overblik i situationen, og i et desperat forsøg på at redde livet, kastede det lille væsen sig op på turisternes båd, hvor den nu var i sikkerhed.

Foto: The Sun

"Det var vanvittigt at se personligt. Det var som at se en National Geographic-episode på stedet. Jeg forestiller mig, at pingvinen var meget lettet over flugten,” – har en af turisterne, 40-årige Matt Karsten, udtalt til The Sun.

Det store rovdyr blev angiveligt slemt skuffet og følte sig godt og grundigt snydt, da den fulgte efter bådene i et stykke tid, i håbet om at pingvinen ville springe fra borde.

"Den gav op til sidst og efterlod pingvinen i sikkerhed med sine nye venner," tilføjede han.

"Efter at have krydset en lille smule, sagde pingvinen farvel med båden og hoppede tilbage i det iskolde vand."

Foto: The Sun